//

                  Hallo!

          Ik ben EvA.

      Jouw partner in 

evenement accreditatie

Wie is

Het leven zit vol met allerlei zaken die je al sinds jaar en dag doet omdat je dat gewoon zo doet en zonder erbij na te denken. Zo knipten wij tot een paar jaar geleden standaard een hoekje van een pak sinaasappelsap of kregen we spierpijn in de armen van het lezen van een krant. 


De aanloop naar een evenement zit ook vol processen die men al jaren op een bepaalde manier doet. Iedereen in dit werkveld kent het wel: het doorgeven van de inventarisatie. Het is een noodzakelijk kwaad. Je wilt dat je crew, gasten en artiesten makkelijk en snel de juiste accreditatie krijgen. Er moet voldoende eten zijn voor iedereen en een parkeerplek voor je auto is ook erg fijn! Kortom: dat alles goed geregeld is. Maar dat je daar telkens dan zo’n vervelend lijstje voor moet invullen…. 


Enige tijd geleden dachten wij: dit zou toch anders - en vooral gemakkelijker - moeten kunnen. Na veel brainstormen zijn wij gaan programmeren en zagen EvA langzaam ontstaan op een computerscherm uit heel veel lettertjes en cijfers.


En nu is EvA klaar om zich voor te stellen. Zie hier! Hier is EvA. Jouw partner in evenement accreditatie.

Leer EvA beter kennen op de volgende pagina’s.  


 


EvA is bedacht door een team van professionals uit de evenementenwereld. Buiten de zelf opgedane kennis binnen het team zijn derden - uit verschillende disciplines - geraadpleegd tijdens het maakproces.  


Kennis en ervaring vanuit verschillende hoeken werden samengebracht om een systeem te creëren dat rekening houdt met de behoeften van zowel leverancier als producent.


  

Het team achter EvA